a
a mysterry

a

A Google arama sonuçlarında en çok aratılan harf olarak geçmektedir. Bu arama sonucu tamamen yanlışlıkla yapıldığı düşünülmektedir. Genellikle arama sonuçlarına bakıldığında “a” sonucu mobil aramalarda çok görülmektedir.

Bu arama sonucu genellikle telefondan şifre girmek yada web sitesi aramak için global web sitelerinde www.amazon.com gibi a harfine basınca tamamlanacağı düşünülerek yaklaşık 2 milyon 440 bin gibi bir arama sonucuna ulaştırmaktadır.

Bu a anahtar kelimesi bütün google algoritmasını amazonun aylık ne kadar yüksek bir hacme ulaştığının basit bir kanıtıdır.

A bunun dışında bütün ülkelerde amazon.com domain adının ne kadar kaliteli olduğunu da iletmektedir bize.

Bunun dışında a * * * * harfleri genelde bir şifre başlıklarının sonucu olduğu da tahmin edilmektedir. Google bunları da aynı zamanda arama önerisi olarakta göstermektedir.

English

It is the most searched letter in Google search results. It is thought that this search result was made completely by mistake. Generally, when we look at the search results, the “a” result is seen a lot in mobile searches.

This search result usually leads to a search result of approximately 2 million 440 thousand, considering that it will be completed by pressing the letter a on global websites such as www.amazon.com to enter a password on the phone or search for a website.

This keyword a is a simple proof of how high monthly volume amazon is reaching the whole google algorithm.

A also tells us how high quality the amazon.com domain name is in all countries.

Apart from that, the letters a * * * * are often guessed to be the result of a password headers. Google also shows them as search suggestions.

Ayrıca Kontrol Et

yapay-zekanin-yapabildikleri

Yapay Zekanın Yapabildikleri: Günümüzün Teknoloji Harikası

Günümüzün hızla ilerleyen teknoloji dünyasında, yapay zeka (YZ) giderek daha fazla önem kazanıyor. Yapay zeka, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir