Dekoratif yer minderleri
Yer minderi modelleri

Evleriniz İçin Dekoratif Yer Minderi Önerileri

Evleriniz İçin Dekoratif Yer Minderleri ve yatakları

Dekoratif minder ve yataklar tarihi çok eskilere dayanan yer minderleri. Günümüzde yeniden kullanılmaya ve dekoratif bir ev eşyası olarak yeniden değer görmeye başladı.

Eski zaman insanları mobilya anlamında gelişme göstermeye başlamadan önce. Yer minderleri gibi günümüzün dekoratif amaçla kullandıkları eşyaları kullanıyorlardı.

Sedir diye adlandırılan ve üzerine döşenmiş olan minderler o zamanın koltukları olarak görülüyor. Özellikle yer sofralarında en gözde yer olarak görülüyordu. Günümüz koşullarına göre görevi de değişerek. Göze hitap etmek için evlerimizin dekor eşyaları arasında yerini alıyor.

Bu minderlerin evinizi güzelleştirilmesi için birkaç tavsiye vermek istiyoruz.

Kullanım amacının belirlenmesi ilk amacınız olmalı. Bu sayede doğru minderleri seçmiş olursunuz. Birkaç çeşidi sizler için derledik.

Farklı Motiflerde ve Renklerde Minderleri

Dekoratif minder ve yataklar genellikle sof renklerin çoğunlukta olduğu bölümlere rengarenk minderlerle ortamı canlandırılabilir. Veyahut odanızda kullandığınız perdeler ile uyumlu olması. Aynı renk ve motifler kullanılması odanıza farklı bir hava katacaktır.

Bu yüzden kullanım amacının doğru belirlenmesi bu noktada çok önemli oluyor.

Dekoratif yer minderleri

Örneğin yer sofrası için tercih edeceğiniz yer minderleri. Büyüklük açısından çok da abartılı olmasına gerek yoktur. Genç odalarında kullanılan minderlerin de daha geniş. Düz olması görüntü bakımından göze güzel gelecek ve üzerinde oturan kişi rahat edecektir.

Günümüz koşullarında her bütçeye uygun minderlerin bulunması öğrenci evlerinde kalanlar içinde büyük avantaj oluyor. Bu sayede çok para harcamadan rahatlığın keyfini sürebiliyorlar.

Dekoratif yer minderleri 2

Şark Odaları İçin Yer Minderleri

Çoğunlukla doğu bölgelerinde yaşayan ve özgün olan insanların özenle kurup. Düzenledikleri şark odaları için yer minderleri vazgeçilmezler arasında bulunuyor.

Dekoratif yer minderleri 3

Dekoratif minder ve yataklar gizemli ruhu barındıran Anadolu motifleri ile işlenen. Yer minderleri, hem kullanım amacına uygun olup. Hem de toplu oturmaların düzenlenmesi için eşi bulunmaz bir alan oluşuyor.

Dekoratif yer minderleri 4

Bahçe İçin Yer Minderleri

Eğlence, arkadaşlar ile toplanma veya dinlenmek için kullandığımız. Bahçelerimiz içinde yer minderleri kullanmak büyük kolaylık oluyor.

Dekoratif yer minderleri 5

Bahçe için yer minderleri seçerken bahçemizin büyüklüğü göz önüne alınarak seçim yapılması gerekiyor.

Ayrıca tercih edilen yer minderleri açık ortamda duracağı için. Kaliteli malzemeden üretilmesi ve dış etkenlere karşı dirençli olması gerekiyor. Bu sayede kullanım ömrü de uzun olmuş olur. Mobilya türleri ile ilgili yazımızıda mutlaka okuyun.

Dekoratif yer minderleri 6
Dekoratif yer minderleri 7

Ayrıca Kontrol Et

Retro mobilya fiyatları

Retro mobilya takımı

Retro Mobilya Modelleri Retro mobilya için öncelikle retro kelimesinin ne anlama geldiğinin bilinmesi gerekir. Sözlükte retro kelimesinin anlamı yakın zamanın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir